Attefallshus Stockholm

Flexibla lösningar utan krav på bygglov

OM OSS

Högkvalitativ byggservice i Stockholm

Vi är ett Stockholmsbaserat byggföretag med många års erfarenhet av byggbranschen. Utöver byggservice och renovering är vi även specialister på tak, badrum och el med goda förutsättningar att kunna leverera skräddarsydda lösningar till alla typer av kunder.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer i branschen för att alltid kunna tillfredsställa våra kunders varierande behov. När det kommer till Attefallshus har vi arbetat länge med att hitta lösningar och modeller som lätt går att anpassa till varje individuell kund. Vi har gott om kontakter bland underleverantörer och kan även hjälpa till med att hitta bra och billiga material eller andra typer av speciallösningar.

Kontakta oss om du är intresserad av ett nytt Attefallshus

Hör av er direkt till oss för en kostnadsfri offert eller för att ta fram en byggnadsplan! Tillsammans kan vi förutsättningslöst diskutera hur vi på bästa möjliga sätt kan se till att du får precis det du söker efter.

Företaget har f-skattesedel, är momsregistrerat samt är ansvarsförsäkrade hos If. För arbeten i våtutrymmen är vi certifierade av Byggkeramikrådet.

 Funderar du på tillbyggnad? Kontakta oss redan idag!