Attefallshus Stockholm

Flexibla lösningar utan krav på bygglov | 08-12 89 39 00

Om oss

Högkvalitativa Attefallshus  i Stockholm

Vi är ett Stockholmsbaserat företag med inflyttningsklara Attefallshus som specialitet. Vi har även kompetens och erfarenhet inom företaget för att ta hand om alla typer av uppdrag inom snickeri, murning, målning, plattsättning, golvläggning, takläggning, elinstallation, VVS, plåtslageri och grund- och markarbeten.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer i branschen för att alltid kunna tillfredsställa våra kunders varierande behov. När det kommer till Attefallshus har vi arbetat länge med att hitta lösningar och modeller som lätt går att anpassa till varje individuell kund. Vi har gott om kontakter bland underleverantörer och kan även hjälpa till med att hitta bra och prisvärda material eller andra typer av speciallösningar. Vi samarbetar med arkitekter som konstruerar hus helt enligt branschens regler och följer alltid upp kvaliteten noga.

Kontakta oss om du är intresserad av ett nytt Attefallshus

Hör av er direkt till oss för en kostnadsfri offert eller för att diskutera ett möjligt samarbete! Tillsammans kan vi förutsättningslöst diskutera hur vi på bästa möjliga sätt kan se till att du får precis det du söker efter.

Företaget har f-skattesedel, är momsregistrerat samt är ansvarsförsäkrade hos If. För arbeten i våtutrymmen är vi certifierade av Byggkeramikrådet.

 Funderar du på tillbyggnad? Kontakta oss redan idag!