Attefallshus Stockholm

Flexibla lösningar utan krav på bygglov | 08-12 89 39 00

Om oss

Välkommen till Panteon hus i Stockholm

Vi är ett Stockholmsbaserat företag med inflyttningsklara Attefallshus som specialitet. Här kan du hitta arkitektritade och inflyttningsklara Attefallshus av högsta kvalitet. Vi levererar allt på ett kontrakt och sköter hela entreprenaden från beställning till slutförande. Våra hantverkare har alla behörigheter som krävs och självklart följer vi myndigheternas regler för byggstandard.

Vi håller oss ständigt uppdaterade om vad som händer i branschen för att alltid kunna tillfredsställa våra kunders varierande behov. När det kommer till Attefallshus har vi arbetat länge med att hitta lösningar och modeller som lätt går att anpassa till varje individuell kund. Vi har gott om kontakter bland underleverantörer och kan även hjälpa till med att hitta bra och prisvärda material eller andra typer av speciallösningar. Vi samarbetar med arkitekter som konstruerar hus helt enligt branschens regler och följer alltid upp kvaliteten noga.

Kontakta oss om du är intresserad av ett nytt Attefallshus

Hör av er direkt till oss för en kostnadsfri offert eller för att diskutera ett möjligt samarbete! Tillsammans kan vi förutsättningslöst diskutera hur vi på bästa möjliga sätt kan se till att du får precis det du söker efter.

Företaget har f-skattesedel, är momsregistrerat samt är ansvarsförsäkrade hos If. För arbeten i våtutrymmen är vi certifierade av Byggkeramikrådet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Att bygga ett Attefallshus är ett smidigt sätt att skapa sig mer yta till bostaden. Alla har olika önskemål och olika behov. Vårt mål är att skräddarsy lösningar utifrån hur just dina ser ut.
Vi är lyhörda, pålästa och har en gedigen erfarenhet av olika byggnationer. Vår fantasi och vårt täta samarbete med arkitekter och underleverantörer inom byggbranschen gör att du garanteras en lösning som ligger i linje med vad du söker och där resan till målet sker effektivt och till rimliga priser.

Hur vill du att ditt Attefallshus ska se ut och till vad ska det användas? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte som förhoppningsvis innebär startskottet för ett givande samarbete oss emellan! Välkommen till Panteon Hus.

 Funderar du på tillbyggnad? Kontakta oss redan idag!