Attefallshus Stockholm

Flexibla lösningar utan krav på bygglov

SÅ GÅR DET TILL ATT BYGGA ETT ATTEFALLSHUS

SÅ GÅR DET TILL NÄR VI BYGGER ATTEFALLSHUS

När du beställer ett Attefallshus i Stockholm från oss går det till på följande vis:

Val av modell

En av våra kontaktpersoner kommer ut till dig för att undersöka platsen och väljer i samspråk med dig den husmodell som passar bäst. Tillsammans går ni igenom hur du önskar modifiera huset för att passa dina behov och önskemål. Om du vill ha ett skräddarsytt hus tar vi fram 3D-skisser som vi anpassar till dess att du är nöjd.

Offert & avtal

Vi tar fram en offert med ett fast pris så att du kan vara säker på att slutkostnaden stämmer överens med det som vi har kommit överens om. I offerten ingår grund och anslutningar. Vi skriver ett köpekontrakt med villkoret att det endast är gällande om kommunen godkänner bygget. Om du så önskar kan vi hjälpa dig med din bygganmälan eller bygglovsansökan (om ditt Attefallshus har en tillbyggnad som kräver detta eller måste placeras på en plats som frångår de ordinarie reglerna). När kommunen har givit sitt godkännande sätter vi ett startdatum för bygget.

Bygget sätter igång

Vi bygger ditt Attefallshus på plats direkt på tomten. För att bygget ska kunna fortsätta oavsett väder bygger vi under ett industritält som skyddar konstruktionen. Du kan följa framstegen direkt på plats.

Vi sköter varje detalj av bygget, inklusive inkoppling av vatten, avlopp och elektricitet. Detta gör vi för att du som kund ska slippa anlita underentreprenörer. Vi vill att bygget ska vara enkelt för dig och att allt ska bli klart på utsatt tid.

Dags att flytta in

Ditt Attefallshus är nu färdigt, vi lämnar över nyckeln och du kan flytta in. Du får detaljerad information av oss gällande underhåll och om hur allting i huset fungerar. Därefter är det fritt fram att inreda och trivas i ditt nya hus!

Konstruktionsfakta för våra Attefallshus

Våra Attefallshus byggs med en robust träkonstruktion som isoleras med 195 mm tjock mineralull i såväl tak, väggar och golv. Det ger dig ett varmt och behagligt inneklimat även under de kallaste vinterdagar. Som standard kommer taket klätt med robust svart takshingel, men du kan välja till förzinkad plåt eller tegel som takytskikt om du föredrar det. Huset levereras färdigmålat i den färg du har valt.

Våra Attefallshus ger stora möjligheter till individuell anpassning. Du har ett stort antal alternativ att välja emellan. Till exempel så är det möjligt att anpassa planlösningen, flytta dörrar eller fönster samt välja mellan ett stort antal alternativ för ytskikt och inredningsdetaljer. Stående eller liggande panel, altan med tak, golvvärme i badrummet eller stavparkett i vardagsrummet - valet är ditt!

Attefallsdesign – hör av dig för prisförslag på Attefallshus!