Attefallshus Stockholm

Flexibla lösningar utan krav på bygglov | 08-410 250 07

HUSMODELLER

Här kan du läsa mer om de tre färdiga husmodeller för Attefallshus som vi för nuvarande erbjuder. Det finns självklart möjlighet att modifiera husen utifrån dina behov och önskemål. Hör av dig till oss så berättar vi mer om möjligheterna att bygga ett hus i Stockholm som passar perfekt med din livsstil och dina behov och önskemål. Samtliga husmodeller är anpassade för permanent boende och de levereras nyckelfärdiga.

ATTEFALLSHUS TÄBY (från 439 000 kr)

Boyta: 25 m²
Yttermått: 5,60 x 4,45 m

Exteriör: Vår husmodell Täby må se liten ut på utsidan, men är smart optimerat inuti så att huset känns rymligt. Detta hus passar bra om man har en mindre tomtyta att bygga på.

Interiör: Här får du gott om ljusinsläpp, ett komplett kök och badrum, separat sovrum och ett vardagsrum som erbjuder plats för både matplats och soffgrupp. Det är möjligt att bygga på detta hus med ett loft för att få ännu mer plats.

 

ATTEFALLSHUS SOLLENTUNA (från 459 900 kr)

Boyta: 25 m²
Yttermått: 8,10 x 3,05 m

Exteriör: Vårt avlångt formade Attefallshus Sollentuna erbjuder ett rymligt badrum och ett komplett utrustat kök.

Interiör: Även här får du ett ljust vardagsrum med plats för matbord och soffa samt ett avskilt sovrum för lugna nätter. Möjligheten att bygga på ett dubbelloft gör att huset kan ge sovplats för upp till 6 personer.

 

ATTEFALLSHUS DANDERYD (från 595 000 kr)

Boyta: 25 m² + loft
Yttermått: 5,25 x 6,10 m

Exteriör: Det L-formade Attefallshuset Danderyd kommer fullutrustat och har massiva fönster för maximalt ljusinsläpp. Det stora köket är utrustat med diskmaskin, badrummet har golvvärme och även tvättmaskin.

Interiör: Tack vare det stora sovloftet får du gott om plats för att umgås på nedervåningen och en platsbyggd altan med tak sätter pricken över i:et.

Beställ ditt Attefallshus från oss redan idag!